Hvad er Japansk Liftning massage

Ansigtsakupunktur er også kosmetisk akupunktur. Det udføres ved at stille en ansigtsdiagnose og gennem samtale aftales og planlægges behandlingen.

Ansigtet afspejler vores følelser, som er de signaler der sendes fra hjernen. Fra vi er spæde øver vi os i at aflæse ansigter, så vi kan se om folk er glade, sure, vrede, osv. Det er nødvendigt for at kunne indgå i sociale sammenhænge. Men vi ønsker ikke, at en negativ følelse afspejles permanent i ansigtet, så vi f.eks. hele tiden ser ked eller skuffet ud. Ved at bruge kosmetisk ansigtsakupunktur kan man , derved opløse gamle følelser der ses som uønskede linjer/rynker i ansigtet

Ved at kombinere nåle i ansigtet og evt. enkelte kropsnåle, kan der opnås virkelig iøjnefaldende kosmetiske resultater i form af udjævning af rynker, bedre symmetri i ansigtet, løft af kinder, øjenlåg og nedadvendte mundvige, samt øget glød og liv til ansigtet. Dette er en blivende og naturlig forandring, til forskel fra Botox- og Restylane behandlinger, fordi man samtidig retter op på de tilgrundliggende ubalancer. Det kan sammenlignes med et naturligt ansigtsløft – man kommer ikke til at ligne en på 16 år, men man bibeholder sin ansigtsmimik og bliver den smukkeste, naturlige udgave af sig selv

Japansk Liftning er en massage form, der mange steder tilbydes som en ren kosmetisk skønhed og velvære behandling. Der bruges ansigtsmasker og olier, der sammen med massagen virker både opstrammende, foryngende og udglattende på udseendet.

Men massagen retter også ubalancer og forbedrer ofte både søvn og fordøjelse, foruden den utroligt afstressende virkning den har i de 75 min behandlingen varer. Med mit kendskab til akupunktur, både den traditionelle og ansigtsakupunktur samt ansigtsdiagnose, er der under behandlingen fokus på også at rette ubalancer og ikke kun skønhed og velvære. Derfor oplever mange også en mere synlig effekt af behandlingen end der ofte ses når behandlingen gives i skønhedssalon hvor fokus nogle steder ligger mere på velvære og spa oplevelse.

Det er en behandling der føles som ren selvforkælelse og er en behandling der på alle måder er ren win-win, og stærkt vanedannende.

akupunktur2

Hvad er TCM Akupunktur

Balance i krop og sind

Akupunktur handler om balance. Når vores krop og sind er i balance, har vi det godt.

TCM står for Traditionel Chinese Medicin. Formålet med TCM-akupunktur er at opnå bedre balance, lindre ubehag og fjerne smerter.

Kineserne har en holistisk verdensanskuelse og ser alt som en cyklus der er i konstant forandring og forvandling som årstider eller, døgnet hvor dag bliver til nat og nat bliver til dag, og hvor lidelser er et udtryk for en manifestation af ubalance.

Akupunkturpunkterne findes langs meridianer – vi har 14 meridianer og 365 akupunkturpunkter, samt ekstra punkter der dækker hele kroppen. Ved at stikke sterile engangsnåle i kroppens akupunkturpunkter påvirkes energien (Qi) i kroppen. Når energistrømmen kan flyde frit, lindres smerter, og ubalancer rettes og behandles.

Der stilles ikke en sygdoms diagnose som vi kender det i vesten men kun ubalancer diagnosticeres. At ubalancer så ofte føre til sygdom er en anden historie.

Akupunktur er ikke i sig selv helbredende, men en dygtig akupunktør kan finde de rette punkter til at påvirke kroppen så balancen genoprettes. Vores krop og sind søger balance – med nålene og råd om kost og livsstilsændringer, kan vi hver især opnå bedre balance.

TCM Akupunktur

Hvor har akupunktur effekt?

Der er lavet mange undersøgelser, også inden for vestlig medicin, hvor man har forsøgt at forstå hvorfor og hvordan akupunktur virker.

Det er lykkedes at bevise at akupunktur virker på højde med (eller bedre end) konventionel smertestillende medicin som ibuprofen og Panodil og derfor anbefales til en lang række lidelser og smerter. Desuden er det anerkendt i fertilitetsbehandling og til psykiske ubalancer.

WHO (World Health Organization) kom i 1979 med en liste over, hvad man anså akupunktur kunne bruges til at behandle, og have gavnlig effekt på. Denne liste er siden løbende opdateret og udvidet. I Danmark er det også anerkendt indenfor vestlig videnskab – se dette link hvor fagbladet ”sygeplejersken” skriver om akupunktur og WHO’s liste.

Jeg har erfaring for at det er yderst effektivt til smerteproblemer af alle typer, stress, fordøjelses problemer, menstruations problemer, søvnproblemer, allergi, astma, forkølelser og influenza og meget andet. For en mere fyldestgørende liste se dette link.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Det kan man ikke sige noget helt entydigt om, da vi alle er forskellige, med forskellige ubalancer og derfor også reagerer i forskelligt tempo.

Som hovedregel kan man sige, at jo længere et problem har varet, jo flere behandlinger skal der til for at komme i balance og få det det bedre. Akupunktur, cupping osv., er ikke mirakelkure – selv om det indimellem kan virke sådan.

Smerteproblematikker skal der gerne være flyttet på i løbet af 1-2 behandlinger – ikke nødvendigvis fjernet helt, men der bør opleves en effekt. Det betyder at jeg tilstræber at der en mærkbar ændring, helst allerede efter første behandling.

En sjælden gang opleves der en kort forværring, før der er en klar bedring.

Langt de fleste problematikker kan løses med mellem 5-10 behandlinger – nogle færre, få flere.

Tillykke med din graviditet!

En tid fuld af forandringer og et væld af tanker og følelser. Samtidig er kroppen i
centrum – bogstaveligt talt.

Det kræver en del af kvindekroppen at være gravid. Derfor er det vigtigt, at du
behandler den godt. Uanset om du ønsker at forkæle krop og sind, har gener eller
vil forberede dig særligt til fødslen, så und dig selv og din krop graviditetsmassage,
mens du venter dig.

Enhver påvirkning af mor berører det ufødte barn i maven. Jo bedre du har det, jo
bedre trives din baby.

Massagen foregår på en specialbriks med plads til maven.

Hvorfor graviditetsmassage:

• Giver afspænding, velvære og bedre energiflow
• øger din kropsfornemmelse, så du lettere kan følge med i de mange forandringer
• hjælper dig ned i tempo og ind i din krop
• styrker din kontakt til barnet
• afbalancerer kroppen, tankerne og følelserne
• lindrer muskelsmerter og visse former for bækkensmerter


Jeg vejleder desuden i øvelser, åndedræt og holdning mm.
Giv din krop og dit sind de bedste forudsætninger i din graviditet og til den kommende
fødsel.

Graviditetsmassage er et ideelt redskab til at hjælpe dig ned i kroppen og støtte dig i
at lære det sted at kende, dybt i dig selv, hvorfra du føder dit barn.


Øre-akupunktur går ud på, at der rundt om og i øret findes en masse punkter, der afspejler vores krop. Ved at indsætte almindelige akupunkturnåle eller permanåle sender man et signal til de syge områder, og derved genskabes balancen.

Øre-akupunktur er især effektiv ved rygeafvænning, vægttab med kostrådgivning, allergi og astma.

Zoneterapi

Zoneterapi giver balance i kroppe

Zoneterapi har eksisteret siden oldtiden. Teorien, der ligger til grund for denne behandling, er at fødderne tilsammen danner et ”spejlbillede” af menneskekroppen.

Det, der sker, når man masserer en bestemt zone, er, at man normaliserer balancen i kroppen.

For eksempel vil massage under det punkt, der relaterer til knæet, normalisere knæets funktion og få eventuelle smerter til at forsvinde.

Zoneterapi er velegnet til en række lidelser – f.eks:

 • Allergi
 • Barnløshed
 • Bihulebetændelse
 • Eksem
 • Frossen skulder
 • Gigt-sygdomme i bevægeapparatet
 • Hovedpine samt migræne
 • Immunsygdomme
 • Kredsløbsproblemer
 • Mave-/tarm-lidelser
 • Menstruationsproblemer
 • Musearm
 • m.m.

Massage

Når musklerne får det dårligt, bliver vi trætte og humørsvingende

Vi kender alle til f.eks. ømme skuldre og nakke. Tidens arbejdsmarked betyder for mange af os mange timer foran en computer og dermed en meget fastlåst arbejdsstilling. Hvis musklerne fastholdes i en låst position for længe, oparbejder der sig affaldsstoffer i dem, og det er dem, massagen kan afhjælpe.

Når musklerne får det dårligt, bliver vi trætte og humørsvingende – får eventuelt hovedpine – hvilket skyldes, at musklerne holder på affaldsstofferne i kroppen. Med massagebehandlinger kan du få musklerne tilbage til deres normale tilstand og på den måde undgå mere varige skader.

Laserbehandling, som også kaldes biostimulering, fremskynder cellernes funktion og stofskifte – og accelererer dermed kroppens egen naturlige helingsproces og reducerer derved helingstiden – typisk fra uger til dage. Dette gælder såvel akut opståede skader som forstuvninger, ledbåndsskader, slag og stød, ja selv knoglebrud, men også lidelser af mere kronisk karakter.

Immunforsvaret styrkes og bekæmper derfor inflammatoriske tilstande (betændelsestilstande) særdeles effektivt. Tilstande som seneskedehindebetændelse, overbelastningstilstande i muskulatur og senertilhæftninger bedres langt hurtigere end uden behandling. Skinnebenssår heler på få uger, herpes simplex nedkæmpes med få behandlinger, ofte så effektivt at udbruddet aldrig kommer igen.

Laserterapi stimulerer dannelsen af kollagent væv. Derfor heler fx operationssår langt hurtigere og med mindre og næsten usynlig ardannelse.


Laserterapi stimulerer dannelsen af endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende middel. Ved f.eks. mindre brandsår forsvinder smerten næsten øjeblikkeligt.

(Der beregnes ½ time ved første møde til udredning/undersøgelse af problematik samt behandling med laser.)
Laser anvendes bl.a. til:

• Seneskedehindebetændelse
• Forkølelsessår
• Tennisalbue
• Museskader
• Akutte og kroniske skader
• Myoser
• Muskelinfiltrationer i ryg/nakke-skulder
• Hælspore
• Skinnebensbetændelse

Denne teknik bruges mest på ryg og mave. Jeg bruger mest cupping til at massere og påvirke gennemstrømningen ved spændinger i ryggen og lidelser, der ifølge de kinesiske behandlingsprincipper er relateret til blokeringer i ryggen og dens medianer.
Man skal være forberedt på, at behandlingen giver mærker, som normalt går væk i løbet af en uge.

Massagen med kopper løsner spændinger, og aktiverer blodomløbet, hvilket fjerner giftstoffer og stimulerer kroppens naturlige forsvar.