Hvad er Japansk Liftning massage

Ansigtsakupunktur er også kosmetisk akupunktur. Det udføres ved at stille en ansigtsdiagnose og gennem samtale aftales og planlægges behandlingen.

Ansigtet afspejler vores følelser, som er de signaler der sendes fra hjernen. Fra vi er spæde øver vi os i at aflæse ansigter, så vi kan se om folk er glade, sure, vrede, osv. Det er nødvendigt for at kunne indgå i sociale sammenhænge. Men vi ønsker ikke, at en negativ følelse afspejles permanent i ansigtet, så vi f.eks. hele tiden ser ked eller skuffet ud. Ved at bruge kosmetisk ansigtsakupunktur kan man , derved opløse gamle følelser der ses som uønskede linjer/rynker i ansigtet

Ved at kombinere nåle i ansigtet og evt. enkelte kropsnåle, kan der opnås virkelig iøjnefaldende kosmetiske resultater i form af udjævning af rynker, bedre symmetri i ansigtet, løft af kinder, øjenlåg og nedadvendte mundvige, samt øget glød og liv til ansigtet. Dette er en blivende og naturlig forandring, til forskel fra Botox- og Restylane behandlinger, fordi man samtidig retter op på de tilgrundliggende ubalancer. Det kan sammenlignes med et naturligt ansigtsløft – man kommer ikke til at ligne en på 16 år, men man bibeholder sin ansigtsmimik og bliver den smukkeste, naturlige udgave af sig selv

Japansk Liftning er en massage form, der mange steder tilbydes som en ren kosmetisk skønhed og velvære behandling. Der bruges ansigtsmasker og olier, der sammen med massagen virker både opstrammende, foryngende og udglattende på udseendet.

Men massagen retter også ubalancer og forbedrer ofte både søvn og fordøjelse, foruden den utroligt afstressende virkning den har i de 75 min behandlingen varer. Med mit kendskab til akupunktur, både den traditionelle og ansigtsakupunktur samt ansigtsdiagnose, er der under behandlingen fokus på også at rette ubalancer og ikke kun skønhed og velvære. Derfor oplever mange også en mere synlig effekt af behandlingen end der ofte ses når behandlingen gives i skønhedssalon hvor fokus nogle steder ligger mere på velvære og spa oplevelse.

Det er en behandling der føles som ren selvforkælelse og er en behandling der på alle måder er ren win-win, og stærkt vanedannende.